De webwinkel voor al uw halal snoep & traktaties!

Halal informatie

Alle snoep en zoetwaren die wij verkopen zijn halal gecertificeerd en/of vrij van dierlijke ingrediënten!

 

Halal eten is van het grootste belang voor ons moslims. En dat geldt niet alleen voor vlees, maar voor alle etenswaren en dus ook voor snoep en zoetwaren. Daarom kiezen wij van Sweet Halal ervoor om te zorgen dat alle snoep en zoetwaren op onze website halal verantwoord zijn:

 

- ons snoep bevat uitsluitend halal gecertificeerde gelatine;

 

- ons snoep is vrij van niet-halal E-nummers zoals E120 (karmijn) en E904 (schellak);

 

- ons snoep bevat geen ingrediënten of grondstoffen verkregen uit niet-halal geslachte dieren.

 

Bovendien vindt u bij iedere snoepsoort een duidelijke ingrediëntenlijst en een melding door welke instantie het snoep halal gecertificeerd is. Enkele van onze producten zijn vegetarisch van aard, uiteraard wordt dit ook bij de betreffende snoepsoorten vermeld.

 

Kortom: alle snoep en zoetwaren die wij verkopen zijn halal gecertificeerd en/of vrij van dierlijke ingrediënten!