De webwinkel voor al uw halal snoep & traktaties!


Feestbeker Snoep en Kadootje


€1,59

Maak uw keuze:




Bedankt


Bedankt voor de fijne tijd!


Een opkikkertje


Feest!


Fijne vakantie


Geslaagd - Hartelijk gefeliciteerd


Goed gedaan Topper!


Halal


Hartstikke bedankt!


Hiep hiep hoera! (goud)


Hiep hiep hoera! (vierkant)


Hiep hiep hoera! (zilver)


Hoera jij hebt je diploma!


Ik zwaai gedag omdat ik naar de basisschool mag!


Liefs (hartje)


Liefs (rood/wit rond)


Succes!


Sweet things inside!


Trots op jou!

Aantal toevoegen aan winkelwagen:

  • Beschrijving
  • Details
  • Reviews
  • Halal info
Feestelijke beker gevuld met snoepjes en een traktatie kadootje. Nieuw: kies zelf een sticker uit die u op de snoepbekers geplakt wilt hebben!
De bekers worden in een transparant zakje vrolijk ingepakt.

De bekers worden in 6 kleuren gemixt geleverd, maar wilt u een bepaalde kleur ontvangen, dan kunt u dit natuurlijk in de opmerkingen bij uw bestelling aangeven.

Snoep met uitsluitend halal/vegetarische ingrediënten: glucosesiroop, suiker, maïszetmeel, tarwezetmeel, halal gelatine, voedingszuren, suikersiroop, dextrose, sacharose, maltodextrine, sorbitol, vruchten/planten concentraten, aroma’s, geleermiddel (Arabische gom), palmolie, glansmiddel (carnaubawas, bijenwas), kleurstoffen (E171, E150a, E163, E160c, E141, E161b, E153, E100, E129, E102, E110, E133, E122, E151, E162), gombasis, anti-oxidant (BHT), lactose (melk), rijsmiddel (E500).

Kan sporen van melk, soja en gluten bevatten.

Halal gecertificeerd door:
TSE (Turkish Standards Institution) en HMC (Halal Monitoring Committee UK).
Schrijf als eerste een review  Schrijf een review.
Sweethalal verkoopt uitsluitend halal gecertificeerd snoep
Alle snoep en zoetwaren die wij verkopen zijn halal gecertificeerd en/of vrij van dierlijke ingrediënten!

- ons snoep bevat uitsluitend halal gecertificeerde gelatine;
- ons snoep is vrij van niet-halal E-nummers zoals E120 (karmijn) en E904 (schellak);
- ons snoep bevat geen ingrediënten of grondstoffen verkregen uit niet-halal geslachte dieren.

Kortom: alle snoep en zoetwaren die wij verkopen zijn halal gecertificeerd en/of vrij van dierlijke ingrediënten!