De webwinkel voor al uw halal snoep & traktaties!


Supermix 250 gram


€2,49

Maak uw keuze:




Bedankt


Bedankt voor de fijne tijd!


Een opkikkertje


Feest!


Fijne vakantie


Geslaagd - Hartelijk gefeliciteerd


Goed gedaan Topper!


Halal


Hartstikke bedankt!


Hiep hiep hoera! (goud)


Hiep hiep hoera! (vierkant)


Hiep hiep hoera! (zilver)


Hoera jij hebt je diploma!


Ik zwaai gedag omdat ik naar de basisschool mag!


Liefs (hartje)


Liefs (rood/wit rond)


Succes!


Sweet things inside!


Trots op jou!

Aantal toevoegen aan winkelwagen:

  • Beschrijving
  • Details
  • Reviews
  • Halal info
Een verrassings snoepzak gevuld met een mix van onze schepsnoepsoorten.
Nieuw: kies zelf een sticker uit die u gratis op de snoepzakjes geplakt wilt hebben!

Snoep met uitsluitend halal ingrediënten: glucosesiroop, suiker, maïszetmeel, halal gelatine, voedingszuren, geconcentreerd appelsap, suikersiroop, dextrose, maltodextrine, bevochtigingsmiddel (sorbitol), vruchten/planten concentraten, aroma’s, geleermiddel (Arabische gom), palmolie, glansmiddelen (carnaubawas, bijenwas), kleurstoffen (E171, E150a, E129, E102, E104, E110, E133, E122, E151).

Kan sporen van melk, soja en gluten bevatten.

Inhoud: 250 gram.

De inhoud is afhankelijk van de aanwezige snoepsoorten en kan dus afwijken van de foto.

Halal gecertificeerd door:
TSE (Turkish Standards Institution) en HMC (Halal Monitoring Committee UK).


09/07/2015
Website beheerder Sweet Halal
TEXT_OF_5_STARS
Dit is echt helemaal perfect! mijn zoon is erg blij mee. we gaan ook met vrienden van hem delen. hartelijk bedankt!zoon denkt niet meer dat moslim snoep vaak ook niet lekker of leuk is!we worden vaste klant zeker weten! *deze reactie is per email ontvangen en met toestemming van de klant door de beheerder van Sweet Halal geplaatst.

Sweethalal verkoopt uitsluitend halal gecertificeerd snoep
Alle snoep en zoetwaren die wij verkopen zijn halal gecertificeerd en/of vrij van dierlijke ingrediënten!

- ons snoep bevat uitsluitend halal gecertificeerde gelatine;
- ons snoep is vrij van niet-halal E-nummers zoals E120 (karmijn) en E904 (schellak);
- ons snoep bevat geen ingrediënten of grondstoffen verkregen uit niet-halal geslachte dieren.

Kortom: alle snoep en zoetwaren die wij verkopen zijn halal gecertificeerd en/of vrij van dierlijke ingrediënten!